Ο Ιατρός του Δικτύου Med-Professionals Dr. Βεκρής Αναστάσιος  και η επιστημονική του ομάδα εφάρμοσαν την ελάχιστα επεμβατική - χωρίς πόνο - μέθοδο Advanced FUE στον βιρτουόζο κιθαρίστα, Steve TesserΠερισσότερα videos από ιατρούς του δικτύου μας...


ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

THE GOLDEN GREEK DOCTORS


Στα πλαίσια της οργανωμένης προσπάθειας, του δικτύου των Med-Professionals να τοποθετήσουν τους κορυφαίους εξειδικευμένους Έλληνες ιατρούς στον παγκόσμιο επιστημονικό χάρτη, γεννήθηκε η ιδέα της προώθησης καινοτόμων ιατρικών υπηρεσιών και τεχνικών σε διεθνές επίπεδο, για την ενίσχυση του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα. Για να το πετύχουμε αυτό, ως φορείς πληροφόρησης, δημιουργήσαμε ένα πολυτελές συλλεκτικό έντυπο(χρυσή βίβλος),το οποίο συμπεριλαμβάνει αυστηρά επιλεγμένους Ιατρούς του δικτύου των Med-Professionals, καλύπτοντας όλες τις ειδικότητες και υποειδικότητες. Για αυτό το λόγο θα φιλοξενεί το πολύ πέντε ιατρούς από κάθε ιατρικό τομέα. Τα οφέλη των Ιατρών θα είναι τεράστια!

Αφετηρία και έναυσμα της πρωτοβουλίας αυτής αποτέλεσε η έρευνα Mc Kinsey του 2011, που τοποθετεί τον Ιατρικό Τουρισμό μεταξύ των 8 αναπτυξιακών μοχλών της ελληνικής οικονομίας για την επερχόμενη δεκαετία, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την άποψη σημαντικών δυνάμεων της ιδιωτικής υγείας, του κλάδου του τουρισμού και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων(ΕΣΠΑ).


Επίσης, δέκα ιδιωτικά νοσηλευτήρια καθώς και ορισμένα πολυτελή κέντρα ευεξίας διενήργησαν περισσότερα από 210 ραντεβού με facilitators, tour operators, τουριστικά γραφεία και ασφαλιστικές εταιρίες, διαμορφώνοντας ειδικά πακέτα για την περίθαλψη Ρώσων ασθενών που θέλουν ταυτόχρονα μαζί με την οικογένειά τους να πραγματοποιήσουν τις διακοπές στην Ελλάδα.


Σημειωτέον, για πρώτη φορά, όσον αφορά στον ιατρικό τουρισμό οι υπουργοί υγείας και τουρισμού υπέγραψαν κοινή υπουργική απόφαση για την προώθηση του. Πλέον λοιπόν, ο κλάδος του ιατρικού τουρισμού περνάει στην πράξη με γρήγορα βήματα καθώς γίνεται πιο οργανωμένος με τη σύμπραξη δημοσίου, φορέων και ιδιωτών.


Όλοι πιστεύω έχετε ακούσει ότι το κινέζικο ιδεόγραμμα για τη λέξη “κρίση” διαβάζεται και ως “ευκαιρία”! Αυτή τη φιλοσοφία υιοθέτησα έμπρακτα για να στείλω ένα μήνυμα προς ολόκληρο τον κόσμο και κυρίως στους Έλληνες της διασποράς, ότι η δημιουργική Ελλάδα, η παραγωγική ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν καταθέτουν τα όπλα. Αντίθετα κόντρα σε ένα προβληματικό πολιτικό κατεστημένο, σε ένα αδιάφορο κρατικό σύστημα, παλεύουμε σκληρά για την επιβίωση και την ανάπτυξη. Ο Ιατρικός Τουρισμός είναι η μεγαλύτερη αναπτυξιακή δύναμη, για την Υγεία και την οικονομία της Πατρίδας μας την επερχόμενη δεκαετία και οφείλουμε όλοι να την ενισχύσουμε.


Το έντυπο θα διατεθεί ΔΩΡΕΑΝ: Πρωτίστως σε οργανωμένα ταξιδιωτικά γραφεία, (38 ρωσικά και όχι μόνο TOUR OPERATORS) αλλά και

α) Στις ελληνικές Πρεσβείες σε όλο τον κόσμο

β) Στα ελληνικά Προξενεία

γ) Σε όλες τις Πρεσβείες και Προξενεία άλλων χωρών στην Ελλάδα

δ) Στις ελληνικές κοινότητες και συλλόγους του εξωτερικού

ε) Στους υπεύθυνους Υγείας του ευρωκοινοβουλίου Βρυξελλών και Στρασβούργου

στ) Στους εκλεγμένους βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου

ζ) Στις Πανεπιστημιακές ελληνικές έδρες σε όλο τον κόσμο

η) Στις Πανεπιστημιακές Ιατρικές Σχολές της Ελλάδος

θ) Στις μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις(όπως πχ ο Όμιλος Βαρδινογιάννη)


Επιπρόσθετα: ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο Θεσμός: “Forum Ιατρικού Τουρισμού”, με στόχο την προώθηση του αγνώστου Ιατρικού Τουρισμού της Ελλάδος και των πιο Εξειδικευμένων Ιατρών, όλων των ειδικοτήτων προς τις ξένες αγορές, κυρίως τη Ρώσικη και Αμερικάνικη αγορά(Έλληνες διασποράς). Θα επιχειρήσουμε να παρουσιάσουμε τον προσεχή Ιανουάριο σε μεγάλο ξενοδοχείο των Αθηνών το forum του Ιατρικού τουρισμού, το οποίο θα παρακολουθήσουν tour operators, τουριστικά γραφεία, ασφαλιστικές εταιρίες, με σκοπό να έρθουν σε συνεργασία με Έλληνες επιστήμονες και ιδιωτικά νοσηλευτήρια.


Θα ήθελα να σας επισημάνω, ότι με σεβασμό στο σημερινό δύσκολο και δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που βιώνουμε όλοι, σας υπόσχομαι ότι με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα θα φτάσουμε αισίως στην ”ΙΘΑΚΗ”.


Αναλυτικότερα οι προδιαγραφές του συλλεκτικού εντύπου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ-THE GOLDEN GREEK DOCTORS”:

Έχει διαστάσεις 30x32 και πρόκειται για έναν συλλεκτικό και πολυτελέστατο τόμο 200 περίπου σελίδων, τετράχρωμο, με ματ πλαστικοποίηση στο εξώφυλλο, χρώματος μπλε βελούδο και χρυσοτυπία.

Κάθε ιατρός θα φιλοξενηθεί σε δύο σελίδες(“σαλόνι”), οι οποίες θα ανήκουν αποκλειστικά στον ιατρό και η μία θα είναι γραμμένη στα ελληνικά ενώ η δεύτερη θα μεταφραστεί στα αγγλικά.

Η σελίδα κάθε ιατρού θα φιλοξενεί μία φωτογραφία, συνοπτικό βιογραφικό αλλά κυρίως αναλυτική περιγραφή των Υπηρεσιών και των Εφαρμογών που χρησιμοποιεί ο ιατρός.

Το κόστος συμμετοχής στο αφιέρωμα είναι 500,00€ + ΦΠΑ(6,5%) και περιλαμβάνει τα έξοδα έκδοσης, μετάφρασης για κάθε ιατρό ξεχωριστά, φωτογράφησης, αποστολής στα σημεία διανομής σε όλο τον κόσμο και την Ελλάδα.

Προκαταβολή για τη φιλοξενία 200,00€ ενώ το υπόλοιπο με την παραλαβή του εντύπου για το οποίο κόβεται τιμολόγιο που εκπίπτει εξολοκλήρου από την εφορία.


Για την πιο οργανωμένη προβολή των κορυφαίων Ιατρών του δικτύου μας, η ανάρτησή(κόστους 150,00€) των ιατρών που συμμετέχουν στο αφιέρωμα θα είναι εντελώς δωρεάν για ένα χρόνο.


Όταν είσαι στην κορυφή δείχνεις τον δρόμο!


Για κάθε ειδικότητα και υποειδικότητα, όπως προείπαμε, έχουν επιλεγεί πέντε επιστήμονες του δικτύου Med-Professionals. Ο αριθμός θα κρατηθεί αυστηρά. Η αξιολόγηση γίνεται με το σύστημα. On line STS Risk Calculator. Συστάσεις Νοσοκομειακών επιτροπών και ασθενών.


Χόβρη Ελένη, Κοινωνιολόγος & Δημοσιογράφος

Πρόεδρος του Προγράμματος, Med.Professionals.gr, Κέντρο Ελληνικός ΠολιτισμόsΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ MED-PROFESSIONALS

ΔΙΚΤΥΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ


Τι είναι: Οι MED-PROFESSIONALS αποτελούν  ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, με  καθαρά κοινωνικό  & ανθρωποκεντρικό  χαρακτήρα, εγκεκριμένο από το ΕΣΠΑ, που περιλαμβάνει ένα δίκτυο εξειδικευμένων ιατρών δίνοντας τη δυνατότητα σε ιατρούς και πολίτες απ΄όλο τον κόσμο να έρθουν σε επαφή.


Τι προσφέρει:

Για πρώτη φορά, ένα ιατρικό πρόγραμμα ενσωματώνει και παρέχει έντυπη, διαδικτυακή και προφορική  ενημέρωση με την μέθοδο  των διαλέξεων ανάμεσα σε γιατρούς και πολίτες. Δημιουργείται  έτσι, μια χρηστική βάση δεδομένων, η οποία ενισχύει  τη διεθνή  κοινωνία, τονώνει  επικοινωνιακά  και οικονομικά το χώρο της Υγείας και συμβάλει  ουσιαστικά στην   ποιοτική  της  αναβάθμιση.  


1) ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Συνδυάστε τη θεραπεία σας με διακοπές στην Ελλάδα.ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣΗ έρευνα της Mc Kinsey του 2011, τοποθετεί τον Ιατρικό Τουρισμό μεταξύ των 8 αναπτυξιακών μοχλών της ελληνικής οικονομίας για την επερχόμενη δεκαετία, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την άποψη σημαντικών δυνάμεων της ιδιωτικής υγείας και του κλάδου του τουρισμού που επιχειρούν με μικρά αλλά ουσιαστικά βήματα να τοποθετήσουν την Ελλάδα στο χάρτη της νέας αυτής αγοράς.
Βασικοί παράγοντες για την ενίσχυση του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα: 1. Η φυσική και πολιτιστική κληρονομιά μας

 2. Το κλίμα της Ελλάδας

 3. Η έντονη διαφοροποίηση του φυσικού περιβάλλοντος ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη

 4. Η υψηλή επισκεψιμότητα της Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός

 5. Ο τρόπος ζωής και διατροφής των Ελλήνων

 6. Ο εκσυγχρονισμός των υποδομών τόσο του τουριστικού όσο και του ιδιωτικού ιατρικού κλάδου

 7. Η γεωγραφική θέση της Ελλάδας

 8. Η διαθεσιμότητα εξειδικευμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

 9. Οι αμοιβές του ιατρικού προσωπικού


Η ουσιαστική και αντικειμενική δέσμευσή μας είναι η προώθηση των Ελλήνων εξειδικευμένων επιστημόνων στη Διεθνή αγορά του Ιατρικού Τουρισμού όπως και η προβολή και προώθηση καινοτόμων ιατρικών υπηρεσιών όπως η Τηλεϊατρική.

 
>   ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ  
Στην τροχιά μιας ακόμη χρονιάς, που φιλοδοξεί να κινηθεί δυναμικά ενάντια στο γενικότερο κοινωνικοοινομικό κλίμα..
> περισσότερα

>ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Αποστολή βιβλίου σε γυμνάσια και λύκεια του Έβρου.
> περισσότεραDialekseis.htmlBiblia.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1

google_translate

 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Πακέτα Ιατρικών Υπηρεσιών
Μάθετε περισσότερα...Iatrikostour.htmlIatrikostour.htmlIatrikostour.htmlIatrikostour.htmlshapeimage_6_link_0shapeimage_6_link_1
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

GOLDEN DOCTORS 


LASER
ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΙ
ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΕΣ
ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
ΒΕΛΟΝΙΣΤΕΣ
ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΙ
ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ
ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΙ
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ
ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ
ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΙ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ ΑΝΩ ΑΚΡΩΝ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ ΙΣΧΙΟΥ ΓΟΝΑΤΟΣ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΚΩΣΕΩΝ
ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ
ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ
ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ
ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΟΙ
ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΟΓΚΟΛΟΓΟΙ
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ
ΠΑΙΔΟΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ
ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ
ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ
ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΙ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΩΝ ΑΔΕΝΩΝ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΘΩΡΑΚΟΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΟΙ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣΤΟΥ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΠΑΙΔΩΝ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟΜΑΤΟΣ
ΦΥΣΙΑΤΡΟΙ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΙGolden_Laser.htmlGolden_Aggeioxeirourgoi.htmlGolden_Aimatologoi.htmlGolden_Aktinodiagnostes.htmlGolden_Aktinotherapeutes.htmlGolden_Velonistes.htmlGolden_Viopathologoi.htmlGolden_Gastrenterologoi.htmlGolden_Gnathoprosopikoixeirourgoi.htmlGolden_Gnathoprosopikoixeirourgoi.htmlGolden_Ginaikologoi.htmlGolden_GinaikologoiRompotikoi.htmlGolden_GinaikologoiRompotikoi.htmlGolden_Dermatologoi.htmlGolden_Endokrinologoi.htmlGolden_Kardiologoi.htmlGolden_Kardioxeirourgoi.htmlGolden_Neurologoi.htmlGolden_Neuroxeirourgoi.htmlGolden_Nefrologoi.htmlGolden_Odontiatroi.htmlGolden_Orthopaidikoi.htmlGolden_OrthopAnoAkron.htmlGolden_OrthopAnoAkron.htmlGolden_IsxiouGonatos.htmlGolden_IsxiouGonatos.htmlGolden_OrthopKatoAkron.htmlGolden_OrthopKatoAkron.htmlGolden_OrthopSpondilikis.htmlGolden_OrthopSpondilikis.htmlGolden_OrthopAthlKakoseon.htmlGolden_OrthopAthlKakoseon.htmlGolden_Ourologoi.htmlGolden_Ofthalmiatroi.htmlGolden_Pathologoi.htmlGolden_Pathologoanatomoi.htmlGolden_Pathologoi_Ogkologoi.htmlGolden_Paidiatroi.htmlGolden_Paidoendokrinologoi.htmlGolden_Paidokardiologoi.htmlGolden_Plastikoi.htmlGolden_Pneumonologoi.htmlGolden_Revmatologoi.htmlGolden_XeirourgoiEndokr.htmlGolden_XeirourgoiEndokr.htmlGolden_XeirourgoiThorakos.htmlGolden_XeirourgoiLaparosk.htmlGolden_XeirourgoiLaparosk.htmlGolden_XeirourgoiMastou.htmlGolden_XeirourgoiPaidon.htmlGolden_XeirourgoiStomatos.htmlGolden_Fisiatroi.htmlGolden_Fisikotherapeutes.htmlGolden_Orila.htmlshapeimage_7_link_0shapeimage_7_link_1shapeimage_7_link_2shapeimage_7_link_3shapeimage_7_link_4shapeimage_7_link_5shapeimage_7_link_6shapeimage_7_link_7shapeimage_7_link_8shapeimage_7_link_9shapeimage_7_link_10shapeimage_7_link_11shapeimage_7_link_12shapeimage_7_link_13shapeimage_7_link_14shapeimage_7_link_15shapeimage_7_link_16shapeimage_7_link_17shapeimage_7_link_18shapeimage_7_link_19shapeimage_7_link_20shapeimage_7_link_21shapeimage_7_link_22shapeimage_7_link_23shapeimage_7_link_24shapeimage_7_link_25shapeimage_7_link_26shapeimage_7_link_27shapeimage_7_link_28shapeimage_7_link_29shapeimage_7_link_30shapeimage_7_link_31shapeimage_7_link_32shapeimage_7_link_33shapeimage_7_link_34shapeimage_7_link_35shapeimage_7_link_36shapeimage_7_link_37shapeimage_7_link_38shapeimage_7_link_39shapeimage_7_link_40shapeimage_7_link_41shapeimage_7_link_42shapeimage_7_link_43shapeimage_7_link_44shapeimage_7_link_45shapeimage_7_link_46shapeimage_7_link_47shapeimage_7_link_48shapeimage_7_link_49shapeimage_7_link_50shapeimage_7_link_51shapeimage_7_link_52shapeimage_7_link_53