Ο Ιατρός του Δικτύου Med-Professionals Dr. Βεκρής Αναστάσιος  και η επιστημονική του ομάδα εφάρμοσαν την ελάχιστα επεμβατική - χωρίς πόνο - μέθοδο Advanced FUE στον βιρτουόζο κιθαρίστα, Steve TesserΠερισσότερα videos από ιατρούς του δικτύου μας...1st MEDICAL TOURISM  FORUM

GOLDEN DESTINATION: CITY OF ATHENS & GREECE


Όπως σας υποσχεθήκαμε το πρώτο ελληνικό συνέδριο του Δικτύου των Med-Professionals είναι γεγονός. Θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου 2015, στο  Titania  Athens Hotel, ημέρα Κυριακή, 9:00-17:00.


Το Δίκτυο των Εξειδικευμένων Ιατρών πρωτοπορεί στον Ιατρικό Τουρισμό. Είμαστε οι μοναδικοί που παρουσιάζουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα του Έλληνα Επιστήμονα με αναλυτικά βιογραφικά και καινοτόμες ιατρικές υπηρεσίες και τεχνικές σε διεθνές επίπεδο, ώστε οι ταξιδιώτες υγείας να έχουν εύκολη πρόσβαση και ενημέρωση για όλες τις ιατρικές εξελίξεις στην Ελλάδα, μέσω του site και των εντύπων μας.


Με το παρόν Συνέδριο θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους επαγγελματίες και επιστήμονες στο χώρο του ιατρικού τουρισμού ότι είστε άξονες μιας ειδικής μορφής τουρισμού που θα αποφέρει έσοδα και φήμη και τελικά θα συμβάλλει περαιτέρω στην ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας. Στην ημερίδα μας θα αναπτυχθούν συνεργίες, συμφωνίες, ανταλλαγές τεχνογνωσίας ανάμεσα σε Tour Operators/Facilitators, επιστήμονες απ΄ όλο τον κόσμο, ασφαλιστικές εταιρείες και όλους τους θεσμικούς φορείς υγείας και τουρισμού.


Οι Med-Professionals είμαστε στο πλευρό σας και σας στηρίζουμε όσο μπορούμε περισσότερο. Γι΄ αυτό το λόγο στο συνέδριο θα αναπτύξουμε και θα παρουσιάσουμε μία ιατρική θεματική ενότητα εκ μέρους σας, με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση καινοτόμων ιατρικών υπηρεσιών και τεχνικών όλων των ειδικοτήτων, στις οποίες πράγματι μπορούμε να ανταποκριθούμε.


Για να ενισχύσουμε την προσπάθεια αυτή θα παρουσιάσουμε το χρυσό δίγλωσσο οδηγό

“Medical Tourism Guide: Golden Destination, City of Athens & Greece.”


Το έντυπο θα προσφερθεί τιμής ένεκεν σε όλους τους εξειδικευμένους Facilitators με σκοπό από την πλευρά τους να το διοχετεύσουν στα αντίστοιχα διεθνή δίκτυα με τα οποία είναι συνδεδεμένοι.


Στόχος και όραμα της εταιρείας μας είναι η διεύρυνση της αγοράς υπηρεσιών υγείας και η διεθνοποίηση του χαρακτήρα των υπηρεσιών. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας σας παρέχουμε τη δυνατότητα συμβουλευτικής ως προς την πιστοποίησής σας στον ιατρικό τουρισμό διεθνώς όπως και την χορήγηση ειδικού σήματος ιατρικού τουρισμού από τον ΕΟΤ. Για τις υπηρεσίες συμβουλευτικής και δικτύωσης στη διεθνή αγορά του ιατρικού τουρισμού θα αναφερθούμε εκτενέστερα στο Συνέδριο.


Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι στο Forum θα παρευρεθούν σημαντικές προσωπικότητες από τους χώρους υγείας και τουρισμού απ΄ όλο τον κόσμο.


Με εκτίμηση,

Χόβρη Ελένη

Πρόεδρος Δικτύου Εξειδικευμένων Ιατρών Med-Professionals

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ MED-PROFESSIONALS

ΔΙΚΤΥΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ


Τι είναι: Οι MED-PROFESSIONALS αποτελούν  ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, με  καθαρά κοινωνικό  & ανθρωποκεντρικό  χαρακτήρα, εγκεκριμένο από το ΕΣΠΑ, που περιλαμβάνει ένα δίκτυο εξειδικευμένων ιατρών δίνοντας τη δυνατότητα σε ιατρούς και πολίτες απ΄όλο τον κόσμο να έρθουν σε επαφή.


Τι προσφέρει:

Για πρώτη φορά, ένα ιατρικό πρόγραμμα ενσωματώνει και παρέχει έντυπη, διαδικτυακή και προφορική  ενημέρωση με την μέθοδο  των διαλέξεων ανάμεσα σε γιατρούς και πολίτες. Δημιουργείται  έτσι, μια χρηστική βάση δεδομένων, η οποία ενισχύει  τη διεθνή  κοινωνία, τονώνει  επικοινωνιακά  και οικονομικά το χώρο της Υγείας και συμβάλει  ουσιαστικά στην   ποιοτική  της  αναβάθμιση.  


1) ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Συνδυάστε τη θεραπεία σας με διακοπές στην Ελλάδα.ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣΗ έρευνα της Mc Kinsey του 2011, τοποθετεί τον Ιατρικό Τουρισμό μεταξύ των 8 αναπτυξιακών μοχλών της ελληνικής οικονομίας για την επερχόμενη δεκαετία, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την άποψη σημαντικών δυνάμεων της ιδιωτικής υγείας και του κλάδου του τουρισμού που επιχειρούν με μικρά αλλά ουσιαστικά βήματα να τοποθετήσουν την Ελλάδα στο χάρτη της νέας αυτής αγοράς.
Βασικοί παράγοντες για την ενίσχυση του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα: 1. Η φυσική και πολιτιστική κληρονομιά μας

 2. Το κλίμα της Ελλάδας

 3. Η έντονη διαφοροποίηση του φυσικού περιβάλλοντος ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη

 4. Η υψηλή επισκεψιμότητα της Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός

 5. Ο τρόπος ζωής και διατροφής των Ελλήνων

 6. Ο εκσυγχρονισμός των υποδομών τόσο του τουριστικού όσο και του ιδιωτικού ιατρικού κλάδου

 7. Η γεωγραφική θέση της Ελλάδας

 8. Η διαθεσιμότητα εξειδικευμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

 9. Οι αμοιβές του ιατρικού προσωπικού


Η ουσιαστική και αντικειμενική δέσμευσή μας είναι η προώθηση των Ελλήνων εξειδικευμένων επιστημόνων στη Διεθνή αγορά του Ιατρικού Τουρισμού όπως και η προβολή και προώθηση καινοτόμων ιατρικών υπηρεσιών όπως η Τηλεϊατρική.

 
>   ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ  
Στην τροχιά μιας ακόμη χρονιάς, που φιλοδοξεί να κινηθεί δυναμικά ενάντια στο γενικότερο κοινωνικοοινομικό κλίμα..
> περισσότερα

>ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Αποστολή βιβλίου σε γυμνάσια και λύκεια του Έβρου.
> περισσότεραDialekseis.htmlBiblia.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1

google_translate

 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Πακέτα Ιατρικών Υπηρεσιών
Μάθετε περισσότερα...Iatrikostour.htmlIatrikostour.htmlIatrikostour.htmlIatrikostour.htmlshapeimage_6_link_0shapeimage_6_link_1
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

GOLDEN DOCTORS 


LASER
ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΙ
ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΕΣ
ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
ΒΕΛΟΝΙΣΤΕΣ
ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΙ
ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ
ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΙ
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ
ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ
ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΙ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ ΑΝΩ ΑΚΡΩΝ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ ΙΣΧΙΟΥ ΓΟΝΑΤΟΣ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΚΩΣΕΩΝ
ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ
ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ
ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ
ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΟΙ
ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΟΓΚΟΛΟΓΟΙ
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ
ΠΑΙΔΟΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ
ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ
ΠΑΙΔΟΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ
ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ
ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΙ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΩΝ ΑΔΕΝΩΝ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΘΩΡΑΚΟΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΟΙ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣΤΟΥ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΠΑΙΔΩΝ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟΜΑΤΟΣ
ΦΥΣΙΑΤΡΟΙ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΙGolden_Laser.htmlGolden_Aggeioxeirourgoi.htmlGolden_Aimatologoi.htmlGolden_Aktinodiagnostes.htmlGolden_Aktinotherapeutes.htmlGolden_Velonistes.htmlGolden_Viopathologoi.htmlGolden_Gastrenterologoi.htmlGolden_GenikoiIatroi.htmlGolden_Gnathoprosopikoixeirourgoi.htmlGolden_Gnathoprosopikoixeirourgoi.htmlGolden_Ginaikologoi.htmlGolden_GinaikologoiRompotikoi.htmlGolden_GinaikologoiRompotikoi.htmlGolden_Dermatologoi.htmlGolden_Endokrinologoi.htmlGolden_Kardiologoi.htmlGolden_Kardioxeirourgoi.htmlGolden_Neurologoi.htmlGolden_Neuroxeirourgoi.htmlGolden_Nefrologoi.htmlGolden_Odontiatroi.htmlGolden_Orthopaidikoi.htmlGolden_OrthopAnoAkron.htmlGolden_OrthopAnoAkron.htmlGolden_IsxiouGonatos.htmlGolden_IsxiouGonatos.htmlGolden_OrthopKatoAkron.htmlGolden_OrthopKatoAkron.htmlGolden_OrthopSpondilikis.htmlGolden_OrthopSpondilikis.htmlGolden_OrthopAthlKakoseon.htmlGolden_OrthopAthlKakoseon.htmlGolden_Ourologoi.htmlGolden_Ofthalmiatroi.htmlGolden_Pathologoi.htmlGolden_Pathologoanatomoi.htmlGolden_Pathologoi_Ogkologoi.htmlGolden_Paidiatroi.htmlGolden_Paidoendokrinologoi.htmlGolden_Paidokardiologoi.htmlGolden_Paidoodontiatroi.htmlGolden_Plastikoi.htmlGolden_Pneumonologoi.htmlGolden_Revmatologoi.htmlGolden_XeirourgoiEndokr.htmlGolden_XeirourgoiEndokr.htmlGolden_XeirourgoiThorakos.htmlGolden_XeirourgoiLaparosk.htmlGolden_XeirourgoiLaparosk.htmlGolden_XeirourgoiMastou.htmlGolden_XeirourgoiPaidon.htmlGolden_XeirourgoiStomatos.htmlGolden_Fisiatroi.htmlGolden_Fisikotherapeutes.htmlGolden_Orila.htmlshapeimage_7_link_0shapeimage_7_link_1shapeimage_7_link_2shapeimage_7_link_3shapeimage_7_link_4shapeimage_7_link_5shapeimage_7_link_6shapeimage_7_link_7shapeimage_7_link_8shapeimage_7_link_9shapeimage_7_link_10shapeimage_7_link_11shapeimage_7_link_12shapeimage_7_link_13shapeimage_7_link_14shapeimage_7_link_15shapeimage_7_link_16shapeimage_7_link_17shapeimage_7_link_18shapeimage_7_link_19shapeimage_7_link_20shapeimage_7_link_21shapeimage_7_link_22shapeimage_7_link_23shapeimage_7_link_24shapeimage_7_link_25shapeimage_7_link_26shapeimage_7_link_27shapeimage_7_link_28shapeimage_7_link_29shapeimage_7_link_30shapeimage_7_link_31shapeimage_7_link_32shapeimage_7_link_33shapeimage_7_link_34shapeimage_7_link_35shapeimage_7_link_36shapeimage_7_link_37shapeimage_7_link_38shapeimage_7_link_39shapeimage_7_link_40shapeimage_7_link_41shapeimage_7_link_42shapeimage_7_link_43shapeimage_7_link_44shapeimage_7_link_45shapeimage_7_link_46shapeimage_7_link_47shapeimage_7_link_48shapeimage_7_link_49shapeimage_7_link_50shapeimage_7_link_51shapeimage_7_link_52shapeimage_7_link_53shapeimage_7_link_54shapeimage_7_link_55